Свобода

Свобода

сряда, 8 януари 2014 г.

Отново с блог + За българския "националист"



Хелоу май диър блог рийдърс - Ай хев ретърнд !

Така де,след близо три години откакто спрях да пиша активно в блога си - empire.blog.bg и година след последния ми постинг,отново се реших да започна свой блог - този път тук.

За тези,които не ме познават добре и се чудят заслужавали си да четат каквото и да е било от моя милост,съм отговорил специално на евентуално най-често задаваните въпроси от тях.

За какво пиша в моя блог - за всичко.
Защо го правя - защото така ми харесва.
Ще има ли томболи и игри с награди? Да,ако спечеля от тотото ще радвам безплатни мартеници на всички мои читатели и ще организирам специален концерт в село Ковачевци с оркестър Кристал и Берлинската филхармония.
Ама ти сериозно ли? - Ем,чи как?
А правилно ще пишеш ли с запетайки,пълни и празни членове? - Както мога така ще пиша.
За членовете се обърнете към Йеромонах Кирил и Баба Гуси от Троянския манастир.
Туй то.

Макар,че ако наистина сте смятали да ми задавате по-добре не се мъчете да четете,а продължавайте с гледането на "Перла",Дъ Уолкинг дед и Сървайвър.




                                    



От известно време съм се вдъхновил да напиша нещо за това обругано,охулено,изтерзано,наказано от съдбата същество - българският патриот и  националист.

Какво е това животно и вирее ли то добре по нашите земи?

Вирее.
Но за съжаление видът на повечето видове е засегнат силно от радиацията в Чернобил и в момента е една грозна карикатура достойна за подигравки и смях.

Ето как бих характеризирал една не малка част от родните "националисти" :

Българският "националист" мрази американците.Те са виновни за всички злини по цял свят.Мрази ги от все сърце,нищо че притежава iPhone,ползва интернет всеки ден и слуша металика.

Българският "националист" мрази ЕС. Гадните европейци са гейове и са колонизатори. Купили са и са ни продали супер успешните предприятия,а сега се канят и на българската земия !
Той "националиста" не му е много ясно,че земята не може да си я прибере който и да е обратно в Германия/Англия/Италия. Явно,съвсем избирателно,не му е и ясно,че най-големите собственици на земя в България са хора свързани с бившата комунистическа власт и закупуват земята на буквално премачканите от живота български селяни. Не му е и ясно,че някой като дойде тук да развива бизнес в селското стопанство ще трябва да наеме български работници,ще плаща данъци,земята няма да пустее,ще създава стойност...
За него е важно,земята да си е наша. Нека си пустее.

Българският "националист" е културен и грамотен човек. Би направил всичко за KLETA MAJKA BALGARIQ !11 Но не би се опитал да пише на кирилица.
Той мрази да пише на кирилица.

Това,че сме дали азбука на 1/5 от света него въобще не го вълнува и че единствения начин да я съхраним е като пишем на нея.

Българския "националист" мрази турците.Мрази помаците и циганите. Иска да ги избие,изколи,избеси,хвърли в огъня. И тук забравя за думите на Васил Левски :

"Братство всекиго, без да гледаме на вяра и народност."

"
Всичките народи в нея (България) щат живеят под едни чисти и святи закони, както е дадено от бога да живее човекът; и за турчинът, и за евреинът и пр., каквито са, за всичките еднакво ще е само ако припознаят законите равно с българинът. Така ще е в наша България!"
Като особено втория цитат,поне за мен,е особено силен. "Така ще е в наша България" - България на силните,свободните люде,които могат да се преборят с неволите на живота заедно,без да убиват от своите и да ги гонят и принизяват.

Българския "националист" е много активен и борбен... в интернет. Има безброй страници в които мними "националисти" реват срещу статуквото.Реват срещу правителствата и срещу паразитите в държавата ни.
Но не предприемат действия. Не създават нищо за нашата Родина. Не се борят. Стоят и гледат. И пишат яростно по своите клавиатури " Predateli,smart za vas. Otrepki. Eni4ari. "

Лицето на българския "националист" в последните 10 години е един ненормален човек. Човек,който е Болен и трябва незабавно да се разкара от Народното събрание и да се изправи пред съда.
Човек,който срами България из цял свят и пътува по чужбина с парите на данъкоплатците.

Човек наемащ биячи и мутри да го пазят от народната любов.
 Играещ в едно цирково представление пред 7 милиона души. Този човек и тази партия мразят да работят. Те искат да национализират реките от злато и ЕРП-тата. Какво ще ги правят е друг въпрос.


Халал да са ни такива "националисти". 



И въпреки,че мнозинството от хората наричащи се националисти са една сивкава,неспособна да роди нищо добро за България маса,има и много хора,които не се наричат така и въпреки това действат за съществуването на България.

Хора,които въпреки че е могло да избягат преди години,все още са тук и продължават да работят в България.

Хора,които въпреки че простотията ни залива отвсякъде продължават да творят изкуство,да пишат книги и да предлагат нещо повече от евтин популизъм на своите зрители и читатели.

Хора,които не са се продали на измислени партии,доктрини,фалшиви НПО-та... хора,които ще успеят да предоставят на България управлението което заслужава и заедно ще се измъкнем от клоаката в която сме попаднали.

Аз вярвам, че патриотизма и родолюбието не са нещо отминало в България,нито са напълно погълнати от чалга национализма на "Атака" и други подобни формации.

Вярвам, че истинския националист е възпитан,културен човек,който обича земята и корените си и възпитава в това чувство и своите деца.

Вярвам, че любовта към Родината трябва да е на първо място в сърцето на всеки един от нас.

Вярвам, че за да обикнеш Родината - трябва да я обиколиш. А аз съм обиколил почти цяла България - нашата земя е прекрасна. Плодородна.
Имаме си чудни планини,безкрайни поля, прекрасно море. Климатът ни е идеален.

Вярвам,че можем да се променим към по-добре. Че трябва да го направим. Най-малкото за онези стотици хиляди българи и руси,загинали за нашата свобода и национално обединение.
За паметта на Ботев и Левски,за всички онези които са работели и са се били неуморно с нашите врагове в името на свещения идеал - Обединена България.

Вярвам,че можем да раздадем правосъдие на всички онези които организираха разграбването и крахът на държавността в България .

Вярвам,че промяната ще я направим НИЕ - българските граждани. Тази промяна няма да дойде от държавата ни,която е прогнила и всички нейни структури се нуждаят от спешно преструктуриране и голяма част направо за закриване и приватизация.

Вярвам.



И така,какво мислите Вие по темата?

Коментирайте свободно.
Стига да не псувате като хамали и да пишете тотални тъпотии,нищо няма да трия :D

Няма коментари:

Публикуване на коментар